Home Tentang Kami & Penafian

Tentang Kami & Penafian

Tentang Kami

ELEHH adalah sebuah blog persendirian yang memaparkan tentang isu-isu semasa, informasi tentang gaya hidup, panduan serta tips-tips yang boleh memberi manafaat kepada semua.

Kami boleh dihubungi melalui email info@elehh.com atau melalui borang yang disediakan untuk sebarang matlumat, maklum balas atau pertanyaan daripada semua pembaca.

Kami di ELEHH mengharapkan sokongan daripada semua pembaca agar mutu serta artikel yang dipaparkan menepati serta menjadi lebih baik. Terima kasih

Penafian

ELEHH adalah sebuah website @ blog bebas yang tidak bernaung di bawah mana-mana organisasi atau pertubuhan.

Bahan-bahan yang terdapat di ELEHH adalah sama ada olahan sendiri atau olahan berdasarkan kepada sumber-sumber sedia ada.

ELEHH berpegang kepada prinsip keesahan sesuatu maklumat sebelum ianya dipaparkan dan tidak akan bertanggungjawab atas sebarang tindakan yang berlaku setelah mengunjungi blog ini.

ELEHH juga tidak akan berkongsi segala maklumat peribadi anda dengan pihak ketiga. ELEHH juga tidak menyimpan maklumat daripada cookies semasa lawatan anda kecuali untuk menganalisa prestasi kandungan.  Anda boleh nyahaktifkan tetapan cookies anda pada bila-bila masa dengan mengubah tetapan pelayar internet anda.

Komen-komen yang bertentangan dengan blog ini berhak untuk dipadam atau tidak disiarkan untuk mengelak isu-isu sensitif berdasarkan komen-komen yang telah dibuat.