‘Membawang’ Siapa Selebriti Wanita Yang Ditahan Positif Dadah

2 min


Zarina AnjoulieLaporan media menyatakan bahawa seorang selebriti wanita telah ditahan kerana disyaki terlibat dengan penyalahgunaan dadah.

Menurut Superintendan Mohd Fazley Ab Rahman, Ketua Polis Daerah Nilai, selebriti itu ditahan oleh sepasukan anggota Ibu Pejabat Polis Daerah (IPD) Nilai.

Saringan Positif 

Selebriti itu telah dibawa ke pejabat Narkotik IPD Nilai bagi tujuan saringan awal air kencing dan mendapati positif dadah jenis methamphetamine. Difahamkan selebriti itu telah pun dilepaskan dengan jaminan polis.

Kes disiasat mengikut Seksyen 15(1)(a) Akta Dadah Berbahaya 1952 dan jika sabit kesalahan hukuman maksimum penjara dua tahun atau denda sehingga RM5,000 atau kedua-duanya.

Siapakah Selebriti Yang Dimaksudkan

Nak ‘membawang’ siapakah selebriti yang dimaksudkan.

Memetik laporan Harian Metro malam ini;

Zarina AnjoulieSelebriti itu tidak menjawab pertanyaan ditahan kerana positif dadah sebaliknya sebalik berkata dari semalam dia berada dirumah.

Laporan selebriti yang ditahan adalah di sebuah rumah di Kampung Chalet, Nilai, Negeri Sembilan. Musim PKP, masing-masing berada di daerah masing-masing. Memetik laporan mStar tentang selebriti itu sebelum ini;
Zarina AnjoulieMenurut laporan, selebriti yang ditahan berusia 34 tahun iaitu yang lahir pada tahun 1997. Memetik laporan Wikipedia seperti di bawah;

Zarina AnjoulieLaman Instagram selebriti itu ‘meriah’ malam ini. Dia membuat sesi siaran langsung sehingga diikuti 6000 pengguna Instagram.

Selepas tular, dia secara berterus terang ingin mengambil kesempatan yang ada dengan membuat ulasan produk.

“Alang-alang tengah ‘viral’, semua kecoh, baik buat IG ‘review’ dan bantu orang. Lagi berfaedah,” katanya.


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

...

error: Content is protected !!