Jom Dapatkan RM100 Secara Percuma Dengan Shopee eDuit 2021

3 min


Shopee eDuitSyarikat e-dagang terbesar rantau ini Shopee melancarkan kempen Shopee eDuit 2021. Kempen yang akan membolehkan anda sebagai pengguna baru menerima ganjaran sehingga RM100 secara percuma daripada Shopee.

Ia sebahagian usaha Shopee menggalakkan pengguna baru menjadi sebahagian pemacu ekonomi serta memulakan pengalaman membeli-belah secara digital.

Shopee eDuit 2021 akan bermula pada 25 Julai sehingga 31 Julai 2021.

Ganjaran Shopee eDuit

Shopee eDuitSepanjang tempoh kempen, pengguna baru layak menerima:

 • eDuit RM35
 • Baucar Offline ShopeePay bernilai RM50
 • Voucher Selamat Datang RM15 (hanya untuk pembelian pertama)

Klik Untuk Dapatkan Shopee eDuit

Syarat Kelayakan Shopee eDuit

 • Warganegara Malaysia
 • Pengguna yang mendaftar di borang pendaftaran eDuit
 • Pengguna Shopee yang baru berdaftar dan mengaktifkan akaun ShopeePay Premium.
 • Tidak layak untuk pengguna sedia ada Shopee.
 • Terhad kepada 100,000 pemohon pertama yang berjaya sahaja

Klik Untuk Dapatkan Shopee eDuit

Shopee eDuit

Klik Untuk Dapatkan Shopee eDuit

Terma dan syarat Shopee eDuit

1. Tempoh Kempen adalah 25 Julai 2021-31 Julai 2021.

2. Kempen ini terbuka untuk semua pengguna baru Shopee yang tidak pernah membuat pembelian di Shopee sebelum menyertai kempen ini & telah mengaktifkan akaun premium ShopeePay dengan mengemukakan bukti identiti menggunakan Kad Pengenalan Malaysia yang sah, terhad kepada 1 tuntutan setiap penyerahan.

3. Untuk menyertai kempen ini,

 • Pengguna perlu aktif mengklik ‘Sertai Sekarang’ dan menghantar borang kempen semasa tempoh kempen.
 • Pengguna dikehendaki mengaktifkan akaun premium ShopeePay dengan mengemukakan bukti identiti menggunakan Kad Pengenalan Malaysia yang sah, terhad kepada 1 tuntutan setiap penyerahan.
 • Kempen ini terhad kepada 100,000 pendaftaran pertama dengan pengesahan kad pengenalan yang berjaya dalam tempoh kempen, kelulusan akan diberikan dalam masa 3 hari bekerja dari penyerahan.

4. Sebarang penyerahan pendua tidak layak untuk tuntutan Shopee eDuit.

5. Pengguna yang berjaya akan menerima

 • Shopee eDuit bernilai Tiga Puluh Lima Ringgit Malaysia (RM35) di Shopeef eWallet pengguna dalam tempoh 1-3 hari bekerja, terhad kepada 100,000 pendaftaran pertama dengan pengesahan kad pengenalan yang berjaya.
 • Baucar ShopeePay Offline bernilai hingga Lima Puluh Ringgit Malaysia (PM ‘Baucar Saya’ dalam tempoh 1-3 hari bekerja, terhad kepada 100,000 pendaftaran pertama dengan pengesahan kad pengenalan yang berjaya.
 • Baucar Welcome bernilai Lima Belas Ringgit Malaysia (RM15) untuk pembeli pertama sahaja, tertakluk kepada terma dan syarat baucar 6. Insentif Shopee eDuit dan Baucar ShopeePay Offline mesti digunakan sebelum 2 2021, 11:59MLM.

7. Shopee eDuit boleh digunakan untuk pembayaran offline dan online sahaja. Urus seperti pemindahan rakan sebaya dan penukaran dengan wang tunai adalah terha 8. Shopee eDuit yang diberikan tidak boleh dipindah milik, tidak dapat dikembalikan tidak boleh ditukar dengan wang tunai atau barang lain.

9. Sebarang baki kredit ShopeePay yang tidak digunakan dan baucar ShopeePay offli akan dikeluarkan secara automatik dari akaun pengguna selepas 8 Ogos 2021, 11:59MLM. 10. Baucar ShopeePay Offline

10. Baucar ShopeePay Offline
 • Hanya satu ganjaran sahaja yang sah. Tiada pulangan tunai/coins tambahan dari Kempen eWallet ShopeePay jika Baucar ShopeePay Offline digunakan.
 • Tidak sah dengan promosi lain seperti promosi kad kredit, kod promo, promosi pembayaran lain, potongan harga, tawaran atau kad privilege kecuali dinyatakan sebaliknya.
 • Pengguna diminta untuk membayar kekurangan bagi setiap pembelian yang melebihi nilai baucar. Walau bagaimanapun, sekiranya nilai transaksi lebih rendah daripada nilai baucar, perbezaan harga tidak akan dikembalikan.

11. Baucar Welcome RM15 Off hanya boleh digunakan pada produk dari semua penjual Shopee kecuali Tickets & Vouchers, Mobile Reloads & Sim Cards, Top-ups,produk One or Not by Shopee Store, produk MMA Foundation Store dan PETRONAS & Setel Fuel Cards, Gift Cards & E-Voucher, Produk dari Shopee Mart Store dan Produk dari Fulfilled By Shopee Stores.

12. Untuk maklumat lebih lanjut mengenai baucar, sila rujuk Terma & Syarat Baucar individu. 13. Pengguna tidak layak untuk menuntut Shopee eDuit sekiranya terdapat aktiviti penipuan yang dikesan oleh Shopee.

14. Shopee berhak untuk mengubah terma dan syarat ini pada bila-bila masa tanpa pemberitahuan terlebih dahulu.

15. Terma & syarat Bahasa Inggeris akan diberi keutamaan.

Shopee eDuit


0 Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

...

error: Content is protected !!